fbpx

Danmark er lukket – hvad kan du lave?

COVID-19 raser over hele kloden, og herhjemme er det en underlig tilstand, hvor stort set alt har lukket. De fleste danskere, fraset dem der arbejder i vitale funktioner sidder hjemme med familien. Rigtig mange børnefamilier, har altså en masse tid, de skal have underholdt deres børn i. Det har jeg valgt at samle en masse eksempler på her på denne side!

Nogle af idéerne er ganske gratis, nogle koster penge. Men fælles for dem alle er at jeg ikke har nogen økonomisk interesse i at fremhæve dem jeg gør. Jeg gør det alene for, at mine mange selvstændige kolleger derude, måske får en bedre chance for at overleve krisen. Opslaget her vil løbende blive opdateret med gode idéer, så kom endelig tilbage.

Har DU en idé, til noget jeg skal fremhæve? Så send mig endelig en besked.

God fornøjelse!

TIP nr. 1 (17/3-2020)

Brev fra påskeharen!

Denne første aktivitet er fra et lille firma der leverer festpakker og andet festligt: @Detvier (Instagram), facebook.com/detvier eller www.detvier.dk

De har et helt igennem skønt produkt der hedder ”brev fra påskeharen” og koster bare kr. 89,-. De skriver selv om det:

  • Personligt brev fra påskeharen til dit/dine børn
  • Skabeloner og guide til æggejagt
  • Skabeloner til påskeklip og gækkebreve
  • Opskrift på lækre påske cookies
  • Og meget meget mere.

TIP nr. 2 (18/3-2020)

Lær at lave ballondyr!

Måske er det tid til at lære at lave ballondyr? På www.ballonmand.dk’s Facebook side er der løbende de næste 14 dage ballonskole. Dine børn kan altså lære at lave deres helt egne ballondyr. Hvor sejt er det lige?

Og selve undervisningen er ganske gratis. Det koster kun materialerne, og de kan bestilles mange steder på nettet (bl.a. hos Ballonmand).

TIP nr. 3 (19/3-2020)

naturskattejagt
Dagens tip koster kun den tid det tager at lave den! Helle Nielsen har sendt mig dette tip, billedet I kan se her på bloggen  er hendes datters hjemmelavede skattekort hun selv har tegnet. Rimelig sejt lavet synes jeg! 
 
Men det kan også være billeder I selv finder i fx ugeblade og sætter på skattekortet. Så frem med papir, tuscher, lim og saks! Og så er det bare UD i haven eller skoven og find tingene. 
 
Rigtig god fornøjelse med jagten!
 

You may also like