fbpx

Efterår = min yndlings årstid!

Derfor er jeg gået lidt efterårscrazy i studiet….

Emma

Jeg KNUS-elsker efteråret! 

Ja, vejret er knap så spændende hver dag, men hold nu fast farverne er bare fantastiske! Og samtidig er det ikke så koldt endnu, at man ikke kan holde til, at blive fotograferet udendørs uden overtøj på. I hvert fald i kortere tid. Og samtidig er der intet mere hyggeligt end store vamsede sweatre. Jeg ELSKER det!

Sidste efterår kørte jeg en kampagne med billeder i Aldershvile Slotspark, dette overvejer jeg at gøre igen, da det var en stor succes. 

Men i år starter jeg dog, med rigtige efterårsbilleder i studiet! Det skønneste setup med masser af efterårsfarver står klar til, at tage imod babyer, børn og familier (eneste krav er, at baby kan sidde selv, med mindre det er sammen med resten af familien). 

Spar 50% på session prisen

Emma

Jeg har jo lovet, at medlemmer af Guld Klubben får tilbud som man ikke har adgang til ellers. Og det stod lige her, i mailen der røg ud til medlemmerne 🙂 

Tilbuddet gælder fotograferinger i mit efterårs setup i studiet fredag til søndag i efterårsferien (uge 42). Så brug ferien på en tur i studiet – jeg ved vi får det super hyggeligt!

Jeg glæder mig helt vildt, til en masse skønne efterårsbilleder! Måske er det julegaverne I allerede får styr på?

Er du tidligere kunde hos PiaLind Foto?
Så hold øje med din indbakke…
 
Der kommer snart et helt særligt jule-tilbud kun til tilbagevendende kunder. 

You may also like