fbpx

Elsker at have hunde foran kameraet

Den anden dag, havde jeg en 12 uger gammel Rhodesian Rideback på besøg i mit lille hjemmestudie. Det kom der nogle helt igennem skønne billeder ud af, som I kan se i mit galleri Det var efterhånden længe siden jeg har haft hunde-besøg og nøj hvor havde jeg savnet det! Elsker simpelthen at forevige menneskets bedste ven. Hvorfor gør jeg så det? Jo det er bl.a. noget med uforudsigeligheden. Man ved jo aldrig helt hvad man får af de skønne 4-benede væsener. For selvom man er NOK så velopdragen og veltrænet, så er det som om, de glemmer alt om dette når de kommer foran kameraet. Og det er helt ok for mig 🙂 For først når de virkelig bare er dem selv kan man fange deres personlighed på billeder. Og i bund og grund vil de gerne please os mennesker, de kan bare ikke helt gennemskue, hvad pokker det er vi dog vil have dem til. Vi kalder på dem, men de må ikke komme? Vi siger underlige lyde, men de skal bare blive hvor de sidder i stedet for at undersøge hvad den lyd dog er. Og for at det ikke skal være løgn, så lokker vi også med godbidder, men de må ikke få dem med det samme. Nej, det er ikke let at være 4-benet fotomodel 🙂

Men jeg elsker det! Jeg elsker når det lykkes at fange de sjove og skønne øjeblikke hvor alt bare fungerer. Jeg elsker at se ejeren blive helt blød om knæene når jeg viser et billede bagpå kameraet. Jeg elsker når jeg får feedbacken at jeg har fanget hundens personlighed. DET er det der gør at jeg elsker at forevige vovserne. og så er det jo også hyggeligt med lidt kaos i studiet, og kaos – DET er der når man fotograferer hunde 🙂

You may also like

Leave a comment