fbpx

Hvad enten du mangler et nyt profil billede til LinkedIn, din virksomhed har behov for portrætter af medarbejderne til hjemmesiden eller du skal bruge det helt rigtige portræt til valgplakaten, så er PiaLind Foto det helt rigtige valg.

Jeg tilbyder at skyde klassiske eller kreative portrætter, enten i mit studie i Værløse, i firmaets omgivelser eller med mit mobile studie som kan medbringes hvorsomhelst.

Alle billeder leveres digitalt som download og i høj opløsning uden vandmærke, således de både kan anvendes til print og online. Ønskes en USB med billederne kan denne bestilles for 150,- + moms.

Skal din virksomhed portrætteres, til jeres hjemmeside, til et magasin eller måske til en bog? Dette kan eksempelvis være stemnings- og miljøbilleder, billeder af arbejdssituationer – eller et billede af alle ansatte samlet.

Eksempler på opgaver jeg har udført er behandlerbilleder til en hjemmeside og billeder til en bog omkring udstrækning af heste.

Alle billeder leveres digitalt og i højeste opløsning uden vandmærke, således de både kan anvendes til print og online. USB med billederne kan bestilles for 150,- + moms.

Skal dit firma holde et event, måske en åbningsreception eller firmafest. Så er PiaLind Foto den rigtige samarbejdspartner til at forevige dagen. Det kan bl.a være stemningsbilleder eller rød løber.

Eksempler på opgaver jeg har udført er åbningen af et bilhus samt en specialbutik inden for kaffe.

Alle billeder leveres digitalt og i højeste opløsning uden vandmærke, således de både kan anvendes til print og online.