fbpx

Et meget anderledes gravid-shoot

Det har været i kalenderen længe, men endelig i torsdags kom dagen! Jeg havde møjsommeligt syet et kæmpe tyl-skørt, min makeupartist havde kreeret en overdel, helium og balloner var indkøbt og endelig gik det hele op i en højere enhed 🙂

Det hele startede for snart mange måneder siden, hvor den dygtige model Sidsel Rasmussen kontaktede mig og spurgte, om jeg var frisk på nogle anderledes gravid billeder. Med hendes erfaring foran kameraet, ville de klassiske mave-billeder virke helt forkerte. Og frisk – DET var jeg! Idéen havde jeg egentlig haft længe, manglede bare nogen at udleve den med, og det blev så Sidsel 🙂 Vi fik den super dygtige og kreative makeup artist Line Thestrup med på vognen, og i torsdags drog vi så med bilen fuld af tyl og balloner mod Hillerød og Frederiksborg slot!

Vi fik mange nysgerrige blikke – heldigvis noget modellen var vant til. Og jeg kan godt forstå folk kiggede, for vi var en yndig trio 🙂 Men nok om det, nu til det som det hele drejer sig om, nemlig billederne! Der er kun redigeret et enkelt indtil videre, men flere kommer inden for den næste tid, så hold øje med galleriet!

Model: Sidsel Rasmussen // MUA: Line Thestrup

Husk at klikke det op i stort 😉

You may also like

Leave a comment