fbpx

Farvel 2015 – Davs 2016

2015 blev et spændende år med mange udfordringer og spændende oplevelser. Jeg har haft så mange modeller, babyer, smukke gravide og dyr foran mit kamera og jeg har elsket det 🙂 2015 blev også året, hvor jeg blev publiceret for første gang med modelbilleder, ikke bare 1 gang, men hele 3 gange. Og den seneste publicering ramte sågar forsiden af magasinet beauNU. Behøver vist ikke sige, at jeg er drønhamrende stolt!

Og hvad er der så i kortene for 2016? Jo, for det første bliver jeg (højst sandsynligt 😛 ) færdiguddannet sygeplejerske i januar, og starter på mit første job som færdiguddannet 1/2-16. Det bliver drøn spændende og udfordrende. Det får dog nok også lagt lidt en dæmper på, hvor mange shoots jeg får lavet i starten, det er jo hårdt at starte nyt job 🙂 Det betyder også, at min fotografering går fra at have været et studiejob til et deltids-job ved siden af mit deltidsarbejde som sygeplejerske. Jeg starter altså op som egentlig selvstændig per 1/2-16 og det bliver SÅ spændende og udfordrende! Derfor leder jeg for tiden efter lokaler til at have et RIGTIGT fotostudie, da jeg desværre ikke kan fortsætte med at skyde fra min lejlighed

Jeg håber at I fortsat vil støtte mig i min passion for billeder, jeg vil i hvert fald glæde mig SÅ meget til fortsat at forevige jer og jeres børn, dyr, kærester – you name it 🙂

You may also like

Leave a comment