fbpx

Første publicering i 2016

Ja, faktisk har jeg vidst det længe, da deadline for billederne var i december måned, men derfor er det stadig super fedt, endelig at se det færdige resultat 🙂 En af mine faste modeller Rikke kom til mig en dag, og sagde at nu ville hun OGSÅ publiceres, og det måtte vi da lige klare, så vi stablede et omstændigt fashion shoot på benene, med Rød som temaet. Vi var på shopping i diverse genbrugsbutikker, noget måtte jeg selv sy fordi vi ikke kunne finde det og endeligt måtte makeupartisten findes. Det blev til en hamrende lækker serie (når jeg selv skal sige det hihi), og åbenbart var den også lækker nok, til at beau NU Magazine ville medtage nogle af billederne i deres Red Issue her i januar 2016.

[tg_lightbox type=”image” src=”https://pialind.dk/wp-content/uploads/2016/01/Rikke-Harder.jpg” href=”” vimeo_id=”” youtube_id=””]

You may also like

Leave a comment