fbpx

Gravid fotografering er noget jeg holder utroligt meget af. Især fotograferinger i naturen inspirerer mig til at være kreativ. Her udnytter jeg oftest det fantastiske lys omkring solopgang og solnedgang. Det er dog også en mulighed at lave smukke og stilfulde billeder i mit studie, enten i nogle af mine kjoler, dit eget tøj, lingeri eller måske helt nude.

Maven er som tommelfingerregel flottest til billeder i uge 30-36, men det er jo meget individuelt hvor hurtigt maven vokser, så det kan også være tidligere i graviditeten (har haft et par stykker der var i uge 26 hvor maven var helt perfekt!). Er du i tvivl, så skriv til mig og send gerne et billede med at maven som den ser ud nu – så kan jeg vejlede dig.

De mange smukke kjoler du kan se i galleriet, er alle sammen nogen jeg har du kan låne. Nogle har jeg købt i udlandet og andre har jeg syet selv. Når du booker en gravid fotografering hos mig, får du en oversigt over alle kjolerne tilsendt – ud fra den kan du i ro og mag vælge, hvilke kjoler du ønsker at låne. På denne oversigt står der også hvilke størrelser kjolerne passer, nogle passer str. 36-42 mens andre kan gå op til str. 46/48.

Prisen på gravid fotografering finder du HER. Som en ekstra bonus, tilbyder jeg dig kr. 300,- i rabat på din newborn fotografering, såfremt du har fået taget gravid billeder hos mig.

Gravid fotografering hos PiaLind Foto