fbpx

Heste fotografering har en helt særlig plads i mit hjerte, det var nemlig her det hele startede for mig. Jeg er selv gammel ride-pige, så jeg omgås de smukke dyr uden problemer og har styr på hvad vej ørerne skal vende og benene stå for at billedet bliver bedst. Derudover vil jeg gøre mit ypperste for at fange hestens personlighed på billeder.

Der kan både være tale om fotografering i naturlige omgivelser (fx på folden), under rytter eller i “studie” (her benyttes ridehal). Jeg tilbyder alt lige fra salgsbilleder til de smukke portrætter af hesten man hænger op på væggen.

Derudover tilbyder jeg stævnefotografering til rideklubber. Det koster IKKE klubben noget at få mig ud, jeg sætter dog pris på, at få frokost inkl. drikke de dage jeg er til stede. Jeg sætter naturligvis også stor pris på, at klubben reklamerer lidt for min tilstedeværelse og at jeg selv må sætte et par opslag op på stævnepladsen.

Som tak for ovennævnte tilbyder jeg klubben op til 5 billeder fra stævnet i web-format som de frit kan anvende på klubbens hjemmeside/Facebook side o.l.

Ved udendørs stævner er min tilstedeværelse afhængig af vejret, regn ser ikke godt ud på billeder 😉 Ved indendørs stævner, er det forholdene i ridehallen der er afgørende for min tilstedeværelse. Der skal være mulighed for at jeg opholder mig på en langside ved dressur stævner (helst hele langsiden, da dette giver flere gode billeder) og inde på selve banen ved springstævner. Ligeledes vil jeg kun være til stede i de lyse timer, ridehaller er i forvejen mørke, og uden dagslys udefra er det noget nær en umulig opgave.

Du finder mine hestebilleder i galleriet og prisen på en fotografering HER.

Heste fotografering hos PiaLind Foto