fbpx
Baby fotografering

Krise-Overlevelses-Tilbud

Hele 3 sprøde rabatter til jer i bunden af siden.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er presset lige nu. Som lille solo-selvstændig er jeg som de fleste andre små lokale virksomheder gået fra en fornuftig omsætning til slet ingen. Kunderne bliver ganske enkelt hjemme, og egentlig tak for det, for det er jo det der er hele pointen.

Men der er stadig udgifter der skal betales. Huslejen, forsikringen etc. Og det kræver penge i kassen.

Der er heldigvis hjælpepakker fra staten (og tak for det!), men jeg vil faktisk helst undgå at overleve på den måde. Det er SÅ meget sjovere, at tjene sine egne penge.

Derfor har jeg lavet et par super sprøde overlevelsestilbud I kan nyde godt af – på den måde sparer I penge og støtter samtidig en lille soloselvstændig – win/win. Faktisk hele 3 styks!

Jeg holder DELVIST åbent i den kommende tid. Der er ikke som sådan krav om, at jeg som fotograf skal holde lukket, men der er nogle session typer, hvor jeg ganske enkelt ikke finder det forsvarligt at gennemføre. Man kan simpelthen ikke sikre fornuftig afstand. Dette er fx de fleste studiesessions.

Ingen sessions vil blive gennemført, såfremt dette ikke kan gøres forsvarligt i forhold til myndighedernes retningslinjer! 

Børne fotografering

Hvad er der lukket for?

Jeg har derfor lukket for studie fotograferinger indtil videre. Men, det hele er jo overstået på et tidspunkt, og så snart vi kan komme i studiet igen, er jeg klar til jer.

Indtil da, kan I købe jeres fotografering i dag til stærkt nedsat pris i form af et gavekort. Se tilbuddet i bunden af siden her.

Hvad er der åbent for?

Der hvor det rent faktisk kan lade sig gøre, at gennemføre en session er ude i det fri. Her kan det nemlig lade sig gøre, at vi holder behørig afstand. Og hvor lækkert er vejret lige for tiden? De lover super vejr i den nærmeste tid, det er bare helt perfekt til en session i det fri. Og I har måske lidt ekstra tid sammen pga. lockdown, hvorfor ikke gøre det til mindeværdig tid?

Sessions vil være enten i skov eller på strand, så der ingen problemer er med at holde afstand. Desuden kommer jeg forberedt med zoom-objektiv (som jeg i øvrigt ofte bruger i det fri i forvejen), således jeg på intet tidspunkt behøver være tæt på jer. Du finder tilbuddet i bunden af siden her.

Børne fotografering
Børne fotografering

Jeg håber at vi ses foran kameraet, hvis ikke nu, så når Danmark begynder at blive normaliseret igen. 

Og nu til det, som det hele handler om – rabatterne! Jeg har 3 sprøde overlevelsestilbud til jer her:

Tilbud 1: Session i studiet (gavekort)

Book allerede nu i april måned, og få 33% rabat på selve session prisen således denne kun koster kr. 1.000,- (inkluderer ikke billeder)

Gavekortet kan bruges så snart det igen bliver forsvarligt at være samlet tæt i studiet. Det er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdato og kan bruges til alle former for sessions i mit studie. Gavekortet laves digitalt og sendes pr. mail.

I sparer altså kr. 500,- 
Tilbud 2: Session i det fri

Normal pris for session er kr. 1.500,- men jeg skærer dette ned til kun kr. 500,-. (inkluderer ikke billeder). Rabatten gælder i hele april måned og gælder session i skoven eller på stranden – steder hvor vi nemt kan have afstand til andre.

I sparer altså kr. 1.000,-
Tilbud 3: Genbestilling fra tidligere
 

Der skal også være lidt til jer, der allerede har været foran mit kamera. I kan nu også få rabat på genbestillinger af billeder fra tidligere sessions.Spar hele 25% på alle væg produkter fra tidligere sessions (gælder både glas&ramme/alu/lærred fra størrelsen 20x30cm og op). 

 

I sparer altså kr. 750-2.000,-
pr. stk.

Normalt er mine tilbud i Guld Klubben forbeholdt dem, der modtager mine e-mails, men lige i dette tilfælde er det gældende for alle jer skønne mennesker derude! Bestil ved at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden eller giv mig et kald på 42 66 20 40.

Du finder priser på færdige billeder HER.

De aller bedste hilsner // Pia

You may also like