fbpx

Velkommen til PiaLind Foto. Fotografering er min lidenskab – min passion. Jeg drives af lysten til at forevige alt hvad vi omgiver os med. Erhvervs Fotografering hos PiaLind Foto forener dine ønsker om professionelle billeder med min passion.

Jeg er en kvinde på 39, der ud over mit virke som fotograf arbejder deltid som sygeplejerske Hvidovre Hospitals Neonatalafdeling, hvor jeg passer for tidligt fødte og syge nyfødte. Jeg elsker dette job, bl.a. fordi det giver mig megen flexibilitet, jeg har selv indflydelse på min vagtplan, og arbejder ofte skæve tider (aften/nat/weekend), hvilket giver mig god tid i dagtiden til at fotografere.
Jeg har studie i Værløse, hvor der er mulighed for at lave stort set alle former for opgaver. Derudover kører jeg på locations på hele Sjælland.
_MG_6767-avatar