fbpx

Planerne ændrer sig // Covid-19 blander sig også i Guld Klubben…

Planen var, at alle måneder i 2020 skulle have haft en session type tilknyttet, som jeg så gik i dybden med. Men i disse corona-tider, bliver nyhedsbrevet nu lidt anderledes. I hvert fald ind til videre.

Jeg føler ganske enkelt ikke, at jeg bare kan ignorere situationen og lade som alt var normalt.

For der er intet normalt ved denne situation verden og Danmark er i. Vi er alle under pres nu, både i forhold til sygdommen, men i den grad også på hele vores eksistens. Her taler jeg bl.a. om alle de små selvstændige erhvervsdrivende derude, hvis hele eksistens hviler på, at du og jeg lægger penge i deres butik. Det er de små lokale butikker, frisøren, coachen, behandleren, håndværkeren og ja – fotografen.  

For faktum er, at så længe Danmark er lukket ned og mange holder sig hjemme og inden døre, så bløder mange små firmaer (og for den sags skyld også de store – de har bare ofte lidt mere på kistebunden at tære på).

Mange ender sikkert med, at måtte lukke helt ned. Personligt håber jeg ikke, det kommer dertil for mig, heldigvis er jeg i den situation, hvor jeg også har et andet job, så det er ikke hele min økonomi der er bundet op på, om I booker fotograferinger. Men jeg skal være den første til at sige, at det ser svært ud.

Og nu til hele min pointe med denne mail, nemlig hvad kan vi så ALLE sammen gøre, for at støtte de små lokale virksomheder her i denne krisetid? Det får du her et par tips til:

  • Køb gavekort – du kan måske ikke tage på din lokale restaurant, til frisøren eller en tur til fotografen lige nu, men køb et gavekort og på den måde sørger du for, at forretningen får et cashflow der kan holde dem ovenvande. Og når du så indløser gavekortet, så køb lidt ekstra så der også kommer indtægt der (fx en shampoo eller en ekstra flaske vin).
     
  • Støt de små lokale virksomheder på sociale medier. Del deres opslag med dine venner og kommenter på deres opslag. På denne måde, sørger du for, at der er aktivitet på deres sider, og dette belønner de sociale mediers algoritmer. Det er altså helt gratis for dig, men gør en kæmpe forskel for, hvor mange mulige kunder der ser deres opslag.
     
  • Tænk over, hvor du handler – ønsker du den lokale biks også ligger der om 3 måneder, så husk at støtte dem i dag.
     
  • Behold dine abonnementer – fx til Yoga studiet, Fitness kæden og lign. Selvom de holder lukket nu og du derfor ikke får noget reelt ud af det, så har de behov for dig og for dine betalinger indtil det her er drevet over. Så hvis du ønsker at de fortsat er der om en måned eller 2, så behold dit abonnement.

Vi skal alle hjælpe hinanden i disse tider. Vi skal have stoppet smitten, men vi skal også sørge for, at der er arbejdspladser at gå tilbage til, når Danmark åbner igen.

God vind derude! Uanset om I er syge, i karantæne, sendt hjem fra job eller en af dem der skal holde samfundet kørende på fx hospitaler.

Nyfødt fotografering
gravid fotografering

You may also like