fbpx

Mine produkter er inddelt i hovedprodukter og tillægsprodukter. Sidstnævnte kan man kun bestille, såfremt man har bestilt minimum 1 hovedprodukt. Det er også muligt at få udarbejdet collager – du et par eksempler på disse HER.

Hovedprodukter:

 • Vægprodukter: De lækreste print på enten alu, lærred eller klassisk fotoprint i glas og ramme (refleksfrit glas naturligvis!). Fås i lige præcis de mål du ønsker fra 20×20 og op.
  Priser på vægprodukter starter ved kr. 3.000,- pr. stk.
 • Portræt æsker: Lækre håndlavede æsker med 5-10-15-20 smukke billeder monteret på hård pap og lamineret så de kan holde til en fugtig klud. Mulighed for indgravering på æsken (koster ikke ekstra). Fås i 4 størrelser. Perfekt til at stille på en galleri hylde eller et staffeli. Kan også monteres i ramme uden glas.
  Pris på portræt æsker starter ved kr. 3.000,-
 • Eksklusive albums: Håndlavede albums i lækker matchende æske. Mulighed for bl.a. indgravering på både æske og album(koster ikke ekstra). Fås i mange forskellige størrelser og fra 20-80 sider. 
  Pris på eksklusive albums starter ved kr. 6.000,-
 • Triplex: et mini album med 3 billeder der er perfekt til at stå på en hylde eller lign. Fås i 6 forskellige størrelser.
  Pris på Triplex er kr. 2.000,- uanset størrelse.

Tillægsprodukter:

 • Gaveprint: Fotoprint i 13×18 eller 18x24cm i lækker ramme med refleksfrit glas.
  Pris på Gaveprint er kr. 600,- pr. stk.
 • Eksklusive kort: Folde kort i 13×18 med tryk på alle sider i super lækker kvalitet (samme som de Eksklusive Albums). Designet lige som I ønsker det. Perfekt til fx takkekort eller invitationer. Ingen minimumsbestilling. 
  Pris på Eksklusive Kort: kr. 80,- pr. stk.
 • Klassiske dobbeltsidede kort: Kort med tryk på begge sider i 13×18 cm. Almindelig kvalitet. Designet lige som I ønsker det. Perfekt til fx takkekort eller invitationer. Minimumsbestilling på 20 stk. 
  Pris på Klassiske dobbeltsidede kort er kr. 600,- pr. 20 stk (enkelt pris herudover kr. 35,- pr. stk.)
 • Klassiske enkeltsidede kort: Kort med tryk på en side i 13×18 cm. Almindelig kvalitet. Designet lige som I ønsker det. Perfekt til fx takkekort eller invitationer. Minimumsbestilling på 20 stk. 
  Pris på Klassiske enkeltsidede kort er kr. 500,- pr. 20 stk (enkelt pris herudover kr. 30,- pr. stk.)

 

Ved en klassisk session bruger mine kunder typisk kr. 4-12.000,- på produkter.