fbpx

Under kategorien klassiske sessions går alt andet end konfirmation og bryllup, det vil sige fx gravid, nyfødt, familie, hunde, heste etc.

Som noget nyt er fotografering og produkter adskilt. Dette giver dig en unik mulighed for, at skræddersy dine produkter 100% til jeres ønsker.

I modsætning til flere andre fotografer, har jeg INGEN EKSTRA TILLÆG for fotografering i weekender/helligdage/aftener eller for flere personer/heste/hunde på billederne. Det eneste tillæg der kan komme er kørsel, såfremt location er længere væk end 30km fra Værløse.

Pris på session: kr. 1.500,-

Fotograferingen

Selve fotograferingen koster kr. 1.500,-

Inkluderet i denne pris er fotografens tid og ekspertise (der afsættes lige så meget tid til den enkelte fotografering som I har behov for), professionel efterbehandling og klargøring af jeres billeder til fremvisning, privat fremvisningsmøde i studiet, hvor I ligeledes bestiller jeres færdige produkter. Der er ligeledes 30km kørsel hver vej regnet fra Værløse inkluderet, yderligere kørsel takseres fra kr. 100,-.

Produkter er altså IKKE inkluderet i fotograferingens pris. På vores forventningsmøde får I en estimeret endelige pris ud fra jeres ønsker til produkter. Den præcise pris kan I først få, når I afgiver jeres endelige bestilling.

Produkter

Jeg tilbyder mange forskellige typer print, vægprodukter (alu, lærred og klassisk print i ramme med refleksfrit glas), luksusalbums, triplex og kort (takkekort etc. Disse sælges kun som supplement til øvrige produkter og kan ikke bestilles alene). Det er også muligt at bestille gaveprint i valgfri ramme med refleksfrit glas (disse kan alene bestilles som supplement til øvrige produkter og kan ikke bestilles alene).

Priserne for vægprodukter starter ved kr. 3.000,-
Priserne for luksusalbums starter ved kr. 6.000,-
Priserne for portrætæsker starter ved kr. 3.000,-
Pris for Triplex kr. 2.000,-

Det er også muligt at få udarbejdet collager – du et par eksempler på disse HER.

Ved en klassisk session bruger mine kunder typisk kr. 5-12.000,- på produkter.

Rente- og gebyrfri afdragsordning

Som noget helt nyt tilbyder jeg nu, at du kan betale dine produkter over 12 måneder. Helt rente- og gebyrfrit. Du betaler 25% inden levering og resten over max 12 måneder (minimumsbetaling er kr. 1.000,- per måned).

Book en færdig pakke og spar mange penge!

Jeg har udarbejdet nogle færdige pakker, ved at booke disse, sikrer du dig en besparelse på op til kr. 9.000,-. Alle pakkerne skal betales fuldt ud ved booking og kan ikke kombineres med andre rabatter. 

SE PAKKERNE HER!

Alle priser er opdateret 1/1-2019