fbpx

Priser på Bryllup og konfirmation

Bryllups fotografering
– størst af alt er kærligheden.

Forevig bryllupsdagen med eksklusive billeder af jeres kærlighed og det store ja. Herunder finder I inspiration til hvilken slags billeder vi skal tage på den store dag. Vælg mellem flere pakker af enten stemningsbilleder ved vielsen, de smukke officielle portrætter af brudeparret – eller de levende stemningsbilleder ved reception og fest.

Efter brylluppet har I mulighed for at bestille et eksklusivt album med de bedste billeder fra dagen, fine portrætter til væggen og design af takkekort til alle jeres gæster. 

Kom ind til et uforpligtende møde med mig om planlægning af den store dag. Du kan også vælge at overraske din bedre halvdel med et særligt boudoir fotosession i morgengave. 

Konfirmations fotografering
– den første store dag i det unge menneskes liv.

Fejr konfirmanden med et evigt minde om en fantastisk dag, hvor de stråler om kap med forårssolen. Måske ønsker I jer et par officielle portrætter – eller måske tænker I at forevige både stemningsbillederne ved kirken og festen?

Vælg en pakke, der passer lige til dagens program og konfirmandens ønsker. Efterfølgende har I mulighed for at bestille flere produkter, blandt andet et eksklusivt album med de bedste billeder fra den store dag, vægbilleder, gaveprint – eller en række personlige takkekort til alle jeres gæster.

Den mindste

kr. 2.500,-
 • De officielle portrætter af brudeparret/konfirmanden
 • Kørsel inden for 30km fra Værløse
 • Op til 1 times fotografering
 • Personlig fremvisning af de færdige billeder med bl.a. udkast til album layout og takkekort
 • Billeder er IKKE inkluderet - se priser på billeder herunder

Den mellemste

kr. 4.000,-
 • Det samme som den mindste
 • samt
 • Stemningsbilleder under ceremonien
 • Stemningsbilleder efter ceremonien
 • Op til 3 timers fotografering
 • Billeder er IKKE inkluderet - se priser på billeder herunder

Den største

kr. 8.000,-
 • Det samme som den mellemste
 • samt
 • Stemningsbilleder ved reception/fest
 • Op til 6 timers fotografering
 • Billeder er IKKE inkluderet - se priser på billeder herunder

Del betalingen op – helt rente- og gebyrfrit

For at I kan få lige præcis de færdige produkter I drømmer om, tilbyder jeg at disse kan betales over 12 måneder. Helt rente- og gebyrfrit.

I betaler min. 20% ved bestillingen og resten over max 12 måneder (minimumsbetaling er kr. 500,- per måned). Dette gælder alene på færdige billeder og ikke på selve fotograferings prisen.

Pris på færdige billeder

Eksklusive Albums

Albums er bestselleren ved bryllup og konfirmation, men det er bestemt også en perfekt løsning til andre fotograferinger. Hvem elsker ikke, at sidde og bladre i et album sprængfyldt med minder?

De eksklusive albums designes præcis som du ønsker det. De leveres i en matchende box og kan laves i mange forskellige materialer og farver. Mulighed for indgravering og billede på forsiden (inkl. i prisen). 

Væg Produkter

Billederne kan laves i alle størrelser, også custom størrelser (skæve mål). De færdige billeder printes enten på eksklusivt fotopapir og monteres i ramme med refleksfrit glas, direkte på aluminium eller på klassisk lærred. Dette er perfekt for dig, der ønsker dine minder skal ses og nydes. Ved bestilling af mere end 2, laver jeg et tilbud til dig. 

Eksklusiv Billed Box

Dette er min absolutte BESTSELLER! Æskerne er håndlavet og indeholder 5, 10, 15 eller 20 portrætter printet direkte på en slags opskummet pap. Overfladen er lige til at tørre af med en fugtig klud. Portrætterne kan enten stilles på en gallerihylde eller sætte i en ramme UDEN glas. Der er mange materialer og farver at vælge mellem til boxen, og de fleste er det muligt at få indgravering på (inkl. i prisen).

Digitale pakker

Jeg er kæmpe fortaler for, at billeder skal ses fysisk og ikke kun digitalt, men som noget helt nyt tilbyder jeg nu at du kan købe dine billeder elektronisk. Her skal du dog være opmærksom på, at jeg ikke yder garanti på farver ved print der ikke er købt gennem PiaLind Foto. Og nej – det er ikke den billigste løsning.

Priserne herunder er for alle billeder udvalgt af fotografen og efterbehandlet. Antal afhænger af dagen. Ubehandlede billeder (også kaldet RAW filer) udleveres ikke.