fbpx

Sommer – tid til foto meetups

Jeg elsker at tage på meetups, ud og møde en masse andre nørder, modeller som fotografer. Jeg bruger disse skønne events til at netværke, finde nye modeller og nye locations, og ikke mindst til at hygge mig i godt selskab! Og sommeren er højsæson for disse events, det er jo alt sammen liiidt sjovere når vejret også er godt og hverken modeller eller fotografer fryser.

Lørdag den 13/6-2015 var jeg så til et stort meetup på Holmen, tusinde tak til de ildsjæle der havde stablet et super arrangement på benene! Helt sikkert et sted man finder mig en anden gang, for der var mange muligheder på den location.

Jeg fik på dagen chancen for at skyde hele 3 modeller – det er ret meget for mig da jeg nok er bedst til at hygge og netværke på meetupsne 😉 Men I skal da ikke snydes for et par skud derfra:

You may also like

Leave a comment