fbpx

Velkommen til 2020 Månedens session – Morgengaven!

Rigtig godt nytår skønne kvinder!
Her i 2020 vil jeg i Guldklubben fokusere på en ny session type hver måned. På den måde, kan I få et bedre indblik i alt det jeg render og laver og samtidig se, hvor mange muligheder du har for skønne minder. 

I januar begynder bryllupssæsonen! Det lyder måske mærkeligt, for det er jo i sommerhalvåret de fleste bliver gift? Men, det er I januar at bryllupsmesserne begynder… Og skal I giftes til sommer, så er det ved at være nu skoene skal kridtes!

Derfor er januar måneds session type Morgengave fotograferingen. Gaven til din kommende ægtefælle der har alt. Gaven der med sikkerhed vil fyre op under soveværelset. Gaven du ALDRIG går galt i byen med. For hvem vil ikke elske at få et eksklusivt album med lækre sensuelle billeder af sin elskede? Det er lige præcist hvad morgengave session hos PiaLind Foto er.

Og den er også for dig, der ikke står og skal giftes. Måske har du bare lyst til at fejre dig selv? Et vægttab? Give dig selv et selvtillidsboost? Måske er det ”bare” en fødselsdagsgave? Du behøver faktisk ikke en undskyldning.

Morgengave session er en hyldest til kvinder af alle typer, de små, de store, de fyldige, de tynde, dem med appelsinhud etc.

Vi finder den bedste version af dig frem, hvad får dig til at føle dig sexet, sensuel, smuk, yndefuld? Det finder vi frem til, på vores formøde. Det er her, jeg lærer dig at kende bedre, og på den måde, kan spore mig ind på hvad der giver mening for dig (og evt. modtageren af gaven).

Vi taler også om tøj/rekvisitter/setups. Skal du giftes skal dit slør måske med, elsker din partner når du har rødt lingerie på? Så skal vi da have det med. Vi finder frem til, hvad der giver mening for dig. Måske skal billederne skydes i dit hjem? I dine egne omgivelser for et personligt touch? Måske skal vi i studiet, hvor der er mange forskellige muligheder. Eller måske noget helt tredje?

_MG_5474-2

Har du nogle ”ømme områder”? Altså ting ved dig selv og din krop du ikke bryder dig om? Ja – så arbejder vi rundt om disse så de ikke er tydelige eller måske overhovedet ikke synlige. Jeg redigerer dem ikke væk, men jeg tryller dem væk med den fotografiske magi der hedder vinkler og lys. 

Lad mig give jer et eksempel. For et par år siden, havde jeg en kunde, der havde tabt 90kg på et årstid (virkelig sejt i øvrigt!). De fleste ved, at når det går så stærkt, så kan huden sjældent følge med. Det resulterede så I, at hun havde utroligt meget løs hud på lår, mave og overarme. Det ville hun naturligvis gerne undgå, at man så alt for tydeligt på billederne. 

Så det sørgede jeg for ved hjælp af de rette outfits, de rette poseringer og det rette lys. Og ikke en løs hudfold er rørt i efterredigeringen, det var slet ikke nødvendigt! Det blev et fantastisk album hendes mand fik i morgengave!

HER havde så været et super godt tilbud til dig, hvis du fik nyhedsbrevet i din indbakke. Hvis du ikke vil gå glip af tilbud i fremtiden, så tilmeld dig PiaLind Fotos Guld Klub!

You may also like