fbpx

2023 blev året...

…hvor magien på ingen måde stod stille. Mit hyggelige studie har været fuldt af kreativitet, smil, kærlighed, små bitte fusser, smukke maver og meget andet. Nu skriver vi 2024, så det er vist på sin plads med en lille recap af året der gik.

Aller først, så håber jeg at du har haft en skøn jul og får et lige så skønt nytår. Fotografen tilbringer dagene i det høje nord, med at passe på de aller mindste norske patienter på Ullevål Nyfødt Intensiv. Men det skal ikke stoppe mig fra at sende dig denne hilsen! Jeg håber du vil læse med, også selvom det bliver liiiidt langt.

2023 blev året, hvor jeg igen kastede mig ud i institutions fotografering. Det er MØJ hårdt arbejde, men så utroligt skønt på samme tid. Jeg bliver gang på gang overrasket over, hvor skønne og umiddelbare de små er, og især når man kun har få minutter til at få drømmebillederne i kassen. Det stiller store krav til energiniveauet, de dårlige jokes og et umenneskeligt antal pruttelyde. And I love it!

2023 blev året, hvor jeg dedikerede september måned til Fine Art Gravid. Jeg havde 7 skønne og modige gravide i studiet. Modige – fordi hverken de eller jeg helt vidste, hvad det ville ende med, og alligevel stolede de på, at jeg ville få dem til at shine! OG det skal jeg lige love for at de gjorde!!! Så jeg kalder det 100% en succes! De smukke babybuler blev til unikke kunstværker.

2023 blev også året, hvor jeg sådan ret spontant besluttede at prøve konceptet gratis julegave sessions af. Her kunne du som kunde spare selve session prisen PLUS der var rabatter at komme efter på især gaveprint og digitale billeder. For at være helt ærlig – så var jeg hamrende skeptisk over for dette. Jeg var meget skeptisk, men gav det et skud. Og heldigvis for det! Jeg fik en hulens masse super skønne kunder igennem, de fleste faktisk tilbagevendende kunder! Så jeg må bøje mig i støvet og min frygt blev gjort til skamme! For jeg har bare de sejeste kunder! PUNKTUM!

2023 blev året, hvor jeg tillod mig at drømme stort for fremtiden… Og det BLIVER stort!

Der har været oceaner af magi der er blevet indfanget og gjort til minder om et store og små øjeblikke i jeres liv.

Hvad byder 2024 så på?

On that note, TAK for jer! Tak for et vidunderligt år, og jeg glæder mig ustyrligt til at skabe flere uforglemmelige øjeblikke sammen i 2024! Og tak fordi du læse med så langt 🙂 


Jooooo, der kommer til at ske MANGE spændende ting… Der kommer stadig til at være en masse lækre nyfødte, flotte babybuler og alt det jeg ellers laver. Men derudover har jeg bl.a. 3 ting “in the works”

2024 bliver året, hvor jeg stifter en non-profit forening. Jeg kan ikke sige så meget, men det bliver en helt unik måde for mig at give tilbage på, som kan sammenkæde begge mine kasketter, både som fotograf og som neonatal sygeplejerske. Og jeg forventer det bliver stort!!! Og ekstremt betydningsfuldt! Mere kan jeg ikke sige på nuværende tidspunkt.

2024 bliver også året, hvor jeg kommer til at hoppe ind i kærlighedes univers, altså JERES kærlighed. Der skal mere fokus på bryllupsfotografering, så du kan godt forberede dig på at blive lige så forelsket i dine billeder som du er i din kommende ægtefælle!

2024 bliver helt sikkert året, hvor erhvervs- og branding fotografering får mere plads. Så selvstændige og virksomheder: “I’m comming for ya” – jeg står nemlig klar til at hjælpe med alt fra medarbejder portrætter til unikke branding billeder der får netop DIN business til at skille sig ud fra mængden.

De varmeste nytårshilsner