fbpx

Nyfødt fotografering

Din mindste største kærlighed

Gem de søde øjeblikke af den lille nye verdensborger med en nyfødt fotografering indenfor babys første 5-15 dage. Med en baggrund som neonatal sygeplejerske (for tidligt fødte og syge nyfødte) er jeg godt rustet til at høre hvad den lille fortæller mig. Det foregår altså helt på den lilles præmisser. Med både mange års erfaring som nyfødt fotograf og i kitlen med de helt små, der kan jeg mærke, hvad den lille vil være med til og omvendt. For alle nyfødte er forskellige, den ene elsker at ligge på maven, den næste bliver ulykkelig på maven. Derfor arbejder jeg ud fra princippet “baby-lead” – altså ledt af den lille. Det er den lille der er chefen, jeg følger blot de signaler der sendes min vej.

Det er samtidig vigtigt for mig, at der er 100% ro på dagen. Det tager den tid det tager. Typisk mellem 2-4 timer, men der er altid sat en bagkant på jeres tid. For den lille er super følsom over for vores stemning og følelser. Hvis vi stresser, så er der ikke meget at gøre. Derfor forsøger jeg at skabe en atmosfære der understøtter dette. Med rolig musik, varme, og ikke for meget lys. Faktisk er der så rolig en atmosfære at mine forældre ofte får sig en lille “morfar” på sofaen mens baby og jeg laver magi…. 

I studiet har jeg mange forskellige farver, rekvisitter, tøj og meget andet I kan vælge imellem. Og har I noget personligt med, ja så giver det billederne et helt særligt liv. Måske et hjemmestrikket tæppe, den første bamse eller lign.

For priser på session og færdige billeder se her.