fbpx

Pris på

Boudoir og Nude art fotografering

Den ultimative morgengave til din partner eller måske vil du blot fejre dig selv? Boudoir og Nude Art er den perfekte hyldest til kvindekroppen. Sensuel, feminin og helt igennem fantastisk – UANSET størrelse. Og tro mig, de fleste af mine kunder synes ikke de er fotogene, det skal jeg nok modbevise 😉

Hvad er inkluderet i prisen?

  • Planlægningsmøde
  • Session i mit hyggelige studie (typisk 1-2 timer)
  • Personlig fremvisning i studiet efterfølgende, hvor du vælger hvad du ønsker at have med hjem

Billeder er ikke inkluderet i session prisen – se priser på færdige billeder herunder.

Det er derfor ikke muligt at give en præcis pris, det sker nemlig ofte at mine kunder ombestemmer sig i forhold til, hvilke produkter de ønsker når først de ser billederne.

De skønne kvinder der booker en boudoir/Nude Art session bruger typisk mellem kr. 4-10.000,- på færdige billeder.

A la carte

Prisen er opdelt i session prisen (som ikke inkluderer færdige billeder) og priser på færdige billeder. Session prisen betales ved booking for at sikre din tid i min kalender. Færdige billeder betales enten 100% ved bestilling eller i rater (uden renter/gebyrer).

Session pris
(ekskl. billeder)

kr. 1.500,-

Færdige billeder

Prisen her afhænger helt af, hvad du gerne vil have med hjem. Priser starter ved kr. 500,- for et indrammet gaveprint.

Rater

Du kan vælge at betale de færdige billeder i rater. Du betaler min. 20% ved bestillingen og resten i rater af min. kr. 500,- i op til 12 måneder. Der er ingen renter eller gebyrer.

Morgengaven

Den perfekte gave

Bestiller du på forhånd både session og et af mine eksklusive albums i Small (15×15 eller 15×20) er der penge at spare. Her får du altså selve session inkl. 1 eksklusivt album med 20 sider og indgravering. Matchende box og ekstra sider kan tilkøbes. Beløbet deles op i 2 rater, hvor første rate betales ved booking og anden rate ved bestilling af album. 

kr. 4.750,-

spar kr. 750,-

Priser På Færdige Billeder

Priser på færdige billeder starter ved kr. 500,- for et indrammet gaveprint (13x18cm eller 18×24 cm i ramme med refleksfrit glas). Se fuld prisliste herunder: