fbpx

Hold jeres næste mødregruppe hos PiaLind Foto!

Det er ganske gratis, der er plads til hygge og lidt godt til ganen og alle babyer får deres egen session. Hvis de er friske til det det på dagen, laver vi også et gruppebillede, som I alle modtager digitalt (kun til online brug – ikke egnet til print). I skal blot være min. 3 babyer og max 6 babyer og det skal foregå en formiddag på hverdage (mellem 10-13).  Jeg sætter 2-3 timer af til det (afhængig af antal babyer). Jeg sørger for lidt vådt og tørt til mødrene, I sørger for de lækre babyer 🙂

Som noget HELT unikt, får I adgang til køb af gaveprint (13×18 eller 18×24 i lækker ramme med refleksfrit glas) UDEN forudgående  køb af vægprodukter/albums (dette er normalt et krav for at kunne købe gaveprint). Disse koster kr. 500,- pr. stk. Derudover får I 10% rabat på vægprodukter/portræt æsker (dem får I lejlighed til at se på dagen for session, så I kan se, om det er noget for jer).

Ca 2 uger efter fotograferingen inviteres I igen forbi, denne gang til en fremvisning af jeres billeder (enkeltvist eller i gruppen, det bestemmer I). Her får I mulighed for at se billederne og vælge, om I ønsker at bestille nogle af dem. Igen sørger jeg for noget godt til ganen til mødrene.

Der er INTET krav om køb for at deltage, det er altså 100% uforpligtende. Min prisliste på produkter kan du finde ved her. De mest populære produkter ved mødregrupper er Gaveprint og Portræt Æsker.

Mødregruppe