fbpx

Hold jeres næste mødregruppe hos PiaLind Foto!

Selve fotograferingen er ganske gratis (normal session pris kr. 1.500,- pr. familie og inkluderer ikke billeder) – til gengæld er det hamrende hyggeligt med lidt godt til ganen og alle babyer får deres egen session. 

Når vi er færdige, finder vi en dato ca. 2 uger efter fotograferingen, hvor I hver især kommer forbi studiet, denne gang til en fremvisning. Her får I mulighed for at se billederne og vælge, om I ønsker at bestille nogle af dem. Der er ikke billeder inkluderet i tilbuddet – blot selve session gratis. 

Det er IKKE et krav at I køber billeder for at deltage, det er altså 100% uforpligtende. Til information er de mest populære produkter fra mødegruppe sessions er Gaveprint og Eksklusiv Billed Box

Hvis de er friske til det det på dagen, laver vi også et gruppebillede, som I alle modtager digitalt i en version der er perfekt til online brug, men som ikke egnet til print).

For at benytte dette tilbud, skal I blot være min. 3 og max 6 babyer og det skal foregå en formiddag på hverdage (mellem 10-14). Jeg sætter 2-3 timer af til det (afhængig af antal babyer).

Jeg sørger for lidt vådt og tørt til mødrene, I sørger for de lækre babyer!