fbpx

Bryllupsfotografering

Størst af alt er kærligheden

Bryllupsfotografering er indfangelse af magiske øjeblikke, både de store og små. Forevig bryllupsdagen med eksklusive billeder af jeres kærlighed og det store ja. Herunder finder I inspiration til hvilken slags billeder vi skal tage på den store dag. Om I kun ønsker de officielle portrætter, eller måske fotografering fra vielse til vals, ja så er der er pakke der matcher. 

Alt afhængig af, hvilken løsning I vælger, så vil I ca. 3 uger efter den store dag kunne vælge jeres færdige produkter: Eksklusive albums, store smukke print til væggen, takkekort til alle jeres gæster og meget andet.  

Kom ind til et uforpligtende møde med mig om planlægning af den store dag. Du kan også vælge at overraske din bedre halvdel med et særligt boudoir fotosession i morgengave. 

I kan læse mere om mine pakker og priser her. Er der ikke en løsning der matcher jeres drømme? Så skræddersyer vi en pakke.

Og som bonus info: Skal håret og makeuppen stå helt skarpt på dagen? Måske skal brudepiger/brudens mor også shines op? Så vil jeg HELT klart anbefale Darun fra D.M. Styling