fbpx

Fra idé til færdige minder

Step 1 - Forventningsmødet

Velkommen til Fotograf PiaLind! Du er inviteret til et uforpligtende forventningsmøde i mit hyggelige studie i Værløse. Nyd lidt godt til ganen mens vi kigger på inspirationsbilleder, taler om ønsker og deler forventninger til jeres session. Når I booker, forudbetales sessionsprisen for at sikre jer tiden i min kalender.

Step 2 - Fotograferingen

Nu er vi klar til action! De sidste detaljer aftaler vi på telefon eller mail inden dagen. Skriv gerne hvis du vil låne modelkjoler til din session – og hvilke, du kunne tænke dig. Med forventningerne sat, kan vi bruge hele jeres session på at skabe smukke øjeblikke sammen. Det giver bedre billeder og I får mere ud af jeres fotografering. Selve fotograferingen kan ske enten i studiet i Værløse – eller på en location på Sjælland I vælger. Alt inden for 20 km fra Værløse er inkluderet i sessionsprisen.

Step 3 - Fremvisningen

Kom til en mindeværdig præsentation. Allerede efter vores session kan vi sætte dato for jeres fremvisning – ofte 14 dage efter fotografering. Kom til en skræddersyet fremvisning på storskærm, serveret med lidt hyggelige snacks. Se alle de bedste billeder fra sessionen på slideshow, nyd de fine øjeblikke sammen og udvælg hvilke billeder, I kunne tænke jer printet. Har I ønsket et album, vil I få præsenteret et udkast, som vi sammen kan justere.

Step 4 - Færdige Favoritter

Bestil jeres favoritter! Når I er klar til at vælge jeres produkter, kan jeg give en endelig pris. Mine produkter starter ved 500,- og kan betales på dagen med bankoverførsel eller kontant. I kan også vælge at betale i rater i op til 12 måneder. Ved bestilling betalinger I min. 25% og resten i afdrag af minimum 500,- per måned. Produkterne bestilles først når betalingen eller udbetalingen finder sted. Så snart produkterne lander hos mig, arrangerer vi en dag, hvor I kan afhente dem. I får samtidig alle bestilte billeder som digitalt format i en webopløsning – perfekt til fx sociale medier.