fbpx

Det nye tider hos PiaLind Foto. Jeg har længe ønsket at gøre oplevelsen at gå til fotograf mere komplet og som noget helt særligt vi gør for os selv og vores kære. Jeg vil på denne måde fuldende jeres oplevelse, krydret med 100% opmærksomhed på jeres ønsker og behov. Jeres smukke minder fortjener bedre end at ligge på en computer eller mobil og så være forsvundet når denne crasher eller bliver stjålet.

Jeres minder fortjener at komme på væggen og i albums (jeg sørger naturligvis for en web-venlig udgave af dem I bestiller til sociale medier og lign.). Vægprodukter fås fra størrelsen 20x30cm. Mindre print er gaveprint, disse sælges alene ved køb af vægprodukter og altid med en ramme efter eget valg (så den kan passe til dem der står på bedsteforældrenes hylde etc.).

Fra overvejelsen til de færdige produkter:

Forventningsmøde

Alle kunder der overvejer/ønsker at booke PiaLind Foto inviteres til en gratis, uforpligtende og obligatorisk forventningsafsteming i mit studie. Her drøfter vi hvad det er, I ønsker foreviget, og hvad jeres behov er i forhold til produkter. Ønsker I noget lækkert til væggen? Måske et album? Vi gennemgår jeres ønsker og drømme til billederne, og ser om det stemmer overens med det jeg kan levere. Jeg viser jer de produkter jeg kan tilbyde og vi kan kigge på inspirationsbilleder sammen.

I får også en fornemmelse af, hvad det vil komme til at koste, omend en endelig pris afhænger af, hvad I ender med at bestille. Jeg serverer lidt koldt til ganen og lidt snacks.

Som nævnt er denne forventningsafstemning HELT gratis og ganske uforpligtende. I kan derfor trygt møde mig i mit studie uden krav om, at I skal booke en tid. Tidspunktet kan i princippet være når som helst på dagen, da jeg er yderst fleksibel.

Fotograferingen

Når I booker en session hos PiaLind Foto, forudbetales sessionprisen for at sikre jer tiden i min kalender. Før denne er betalt er tiden ikke jeres. Ved vores tidligere forventningsmøde har vi aftalt nærmere om, hvad I helt præcist ønsker, det kan sagtens være, vi kort følger op på telefon eller mail for at få alle detaljer på plads. Netop dette forventningsmøde gør, at vi kan bruge HELE jeres session alene på at lave de smukke minder. Dette giver bedre billeder, da vi kan udnytte tiden og vores fokus 100% på jeres drømmebilleder.

Som altid kan selve fotograferingen enten være i studiet i Værløse eller på en location over hele Sjælland (30km fra Værløse er inkluderet i fotograferingens pris).

Fremvisningen

Jeres minder er klar til fremvisning – typisk inden for 14 dage fra jeres session. Vi kan allerede på dagen for session aftale, hvornår I kommer til mit studie igen til jeres private fremvisning. Her har jeg skræddersyet fremvisningen udfra jeres ønsker fra forventningsmødet. De bedste af alle jeres billeder vil I nu få at se på en stor skærm i mit studie. Denne er kalibreret så de farver I ser her, også svarer til de farver jeres produkter vil have når de er printet.

Vi starter med et slideshow, hvor I får dem alle præsenteret. Herefter får I mulighed for at se billederne enkeltvist, hvor I så udvælger, hvilke I ønsker som hvilket produkt. Har I på forhånd specificeret at I ønsker et album, har jeg lavet et udkast til dette, som vi i fællesskab kan justere så det bliver HELT perfekt for jer.

Ligesom til forventingsmødet, serverer jeg lidt godt til ganen.

Når I har udvalgt jeres endelige produkter kan jeg give en endelig pris. Mine produkter starter ved 2.000,-. Betaling for produkterne sker på dagen med MobilePay eller kontant. Bankoverførsel kan også anvendes, men jeres produkter bestilles ikke, før jeg har modtaget betalingen.

Så snart jeres produkter lander hos mig, og jeg har godkendt kvaliteten, arrangerer vi en dag, hvor I kan afhente dem, enten i studiet eller på min hjemmeadresse.

Prisen

Det kommer selvsagt til at koste mere, end det gør i dag, men til gengæld får I produkter der er i absolut højeste klasse og minder for livet. Jeg er selv dybt forelsket i de nye produkter jeg kommer til at tilbyde, og det håber jeg også at I bliver.

En stor forskel bliver, at der ikke længere er produkter inkluderet i fotograferingens pris. Alt for tit matchede de inkluderede produkter ikke mine kunders ønsker, så jeg har valgt helt at fjerne dem, på denne måde skræddersyer vi jeres pakke.

Ligeledes sælger jeg ikke længere digitale billeder til print. Jeg har alt for mange gange set, hvor dårlige prints man kan få hos ellers respekterede forhandlere (har et glimrende eksempel liggende i studiet, hvor jeg lige troede, jeg kunne spare lidt). Det er synd for jeres minder! Jeg sikrer på denne måde at alle print er lige i skabet og ser ud som de skal. De billeder I vælger at bestille produkter af (print, album etc.), modtager I naturligvis en web-fil af – dette er et digitalt billede i lav opløsning som er perfekt til fx sociale medier, men som ikke er egnet til print.

En endelig pris for både fotografering og produkter vil for de fleste fotograferinger (fx børn/gravid/dyr/familie) vil ligge på 6-12.000,-. For konfirmation eller bryllup er niveauet højere. Nyfødt session kan høre til begge kategorier, alt afhængigt af, hvad jeres ønsker er.

Mine produktprisers opbygning har også fået en overhaling, det bliver meget mere overskueligt. Vægprodukter inddeles i 4 kategorier (S, M, L og XL) og her koster alle størrelser det samme inden for samme kategori. Albums indeles i 2 kategorier (M, L).

Som noget nyt, kan du også afbetale dine produkter. Udbetaling inden levering på 25% og resten i afdrag af minimum kr. 1.000,- per måned over maximalt 12 måneder.