fbpx

handelsbetingelser

Hvad må du bruge billederne til:

Betalte billeder må frit benyttes til PRIVAT brug, dvs. i hjemmet, på private hjemmeside og andre online medier i privat øjemed (fx Facebook, debat-fora o.l.).

Hvad må du IKKE bruge billederne til:

Du må ikke:

  • Anvende billederne kommercielt
  • Videresælge billeder
  • Anvende billedet til artikler i magasiner (trykte som online) og lign.
  • Redigere i billedet. Dette inkluderer også Instagram-filtre og beskæring af billedet (dog er Facebook profil/coverbilleder undtaget da Facebook her går ind og redigerer i formatet).

 

Hvad leverer jeg:

Som udgangspunkt leverer jeg print af højeste kvalitet på aluminium, lærred og fotopapir i ramme med refleksfrit glas, eksklusive albums samt lækre Portræt Æsker. Som tillægsprodukter tilbyder jeg ligeledes kort (fx takkekort). Det er som noget nyt også muligt at bestille digitale billeder i fuld opløsning (til selv-print). Her skal du blot være opmærksom på, at jeg ikke kan garantere for farver/kvalitet når print købes af andre leverandører.

Kreditering:

Ved alle billeder bliver jeg utroligt glad, hvis du skriver det er PiaLind Foto der er fotograf på billederne når du fx deler dem pådin hjemmeside eller Facebook.

Ophavsret:

Alle billeder på denne hjemmeside er beskyttet af loven om ophavsret, og må ikke benyttes uden aftale med fotografen eller redigeres på nogen måde.

Forudbetaling:

Sessionprisen betales ved booking, så længe den ikke er betalt, er den ikke booket i min kalender. Dette refunderes ikke ved afbud/udeblivelse.  Betaling kan ske enten med bankoverførsel eller kontant. Pr. 1/10-2023 er det ikke længere muligt at betale med MobilePay.

Afbud/aflysning/udeblivelse:

Du kan til en hver tid aflyse vores aftale, dog er forudbetalingen fotograferingens pris ikke refunderbar.

Fortrydelsesret:

  • Fotosession: Du kan til en hver tid fortryde vores aftale, dog er forudbetalingen af fotograferingens pris ikke refunderbart, men kan godt overføres til en anden session.
  • Print/albums: Du har fortrydelsesret på print indtil betalingen er modtaget, da det er her ordren printes. Efter igangsættelse af print er der ingen fortrydelsesret, idet produkterne er unikke for dig, og ikke vil kunne sælges videre til andre kunder.
  • Digitale billeder: Køb af digitale billeder kan fortrydes indtil det øjeblik, hvor de bliver sendt herfra.

Priser:

Alle priser på hjemmesiden er dagspriser i danske kroner inkl. moms. Priserne reguleres typisk (men ikke udelukkende) 1 gang årligt (1/1).

Der tages forbehold for udsolgte varer (gælder primært for køb af rammer).

Privatlivspolitik:

Jeg indsamler de nødvendige oplysninger i forbindelse med din booking af en session hos PiaLind Foto (navn, adresse, e-mail og telefonnummer), disse informationer er bl.a. lovkrav til min faktura til dig. Disse anvendes alene i forbindelse med fakturering og levering af billeder. Du vil ikke modtage reklamer fra mig. Alle oplysninger gemmes lokalt, i mit digitale regnskabssystem samt i min backupløsning og kun hos leverandører inden for EU.

Jeg gemmer ligeledes dine billeder i minimum 5 år. Dette betyder at du til enhver tid, kan kontakte mig for at lave en ny bestilling. Har du givet tilladelse til, at jeg må fremvise nogle af dine billeder, fremvises disse bl.a. på Facebook, min hjemmeside og andre steder. Denne tilladelse kan du til enhver tid trække tilbage, hvorefter jeg vil slette alle mine offentliggørelser af dine billeder.

Ønsker du dine personlige data/billeder slettet, kontakter du mig blot, så fjernes alle data.

——————– Senest opdateret 1/10-2023 ——————–