Hvad må du bruge billederne til:

Betalte billeder må frit benyttes til PRIVAT brug, dvs. i hjemmet, på private hjemmeside og andre online medier i privat øjemed (fx Facebook, debat-fora o.l.).

 

Hvad må du IKKE bruge billederne til (med mindre dette er aftalt med fotografen):

Du må ikke:

  • Anvende billederne kommercielt
  • Videresælge billedet
  • Anvende billedet til artikler i magasiner (trykte som online) og lign.
  • Redigere i billedet. Dette inkluderer også Instagram-filtre og beskæring af billedet (dog er Facebook profil/coverbilleder undtaget da Facebook her går ind og redigerer i formatet).

Ønsker du at anvende billedet til et af ovennævnte, kontakt mig da for pris.

 

Hvad leverer jeg:

Som udgangspunkt leverer jeg print af professionel kvalitet på fotopapir og lærred samt digitale filer i jpeg format. Har du brug for noget andet, så kontakt mig for at få priser på dette.

Kreditering:

Ved alle billeder gælder, at jeg som fotograf skal krediteres ved offentliggørelse af billederne fx. på din hjemmeside eller Facebook – jeg sætter rigtig stor pris på, at dette sker. Enten ved brug af web-udgaven med logo eller ved at påføre tekst med kreditering til billedet.

 

Copyright:

Alle billeder på denne hjemmeside er beskyttet af loven om ophavsret, og må ikke benyttes uden aftale med fotografen.

 

Forudbetaling:

Per 1/8 2017 skal der ved alle fotograferinger forudbetales 30% af fotograferingens pris for at sikre, at jeg har booket datoen til dig, dette refunderes ikke ved afbud/udeblivelse. Jeg fremsender faktura til dig, og så snart denne er betalt, er du booket i min kalender. Betaling kan ske enten med bankoverførsel eller MobilePay. De resterende 70% betales for dagen for fotograferingen.

 

Afbud/aflysning/udeblivelse:

Du kan til en hver tid aflyse vores aftale, dog er forudbetalingen på de 30% af fotograferingens pris ikke refunderbart.

 

Fortrydelsesret:

  • Fotosession: Du kan til en hver tid fortryde vores aftale, dog er forudbetalingen på de 30% af fotograferingens pris ikke refunderbart.
  • Print: Du har fortrydelsesret på print indtil betalingen er modtaget, da det er her ordren printes. Efter igangsættelse af print er der ingen fortrydelsesret, idet produkterne er unikke for dig, og ikke vil kunne sælges videre til andre kunder.
  • Filer: Køb af filer kan fortrydes indtil det øjeblik hvor de bliver sendt herfra.
  • Rammer: Du har 14 dages fortrydelsesret på rammer, de skal tilbageleveres i emballage og i øvrigt i samme stand som de er modtaget for at kunne gøre brug af denne fortrydelsesret.

 

Priser:

Alle priser på hjemmesiden er dagspriser i danske kroner inkl. moms. Priserne reguleres typisk (men ikke udelukkende) 1 gang årligt (1/1).

Der tages forbehold for udsolgte varer (gælder primært for køb af rammer).

Opdateret 1/8-2017

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
542