fbpx

Hvad må du bruge billederne til:

Betalte billeder må frit benyttes til PRIVAT brug, dvs. i hjemmet, på private hjemmeside og andre online medier i privat øjemed (fx Facebook, debat-fora o.l.).

 

Hvad må du IKKE bruge billederne til (med mindre dette er aftalt med fotografen):

Du må ikke:

  • Anvende billederne kommercielt
  • Videresælge billedet
  • Anvende billedet til artikler i magasiner (trykte som online) og lign.
  • Redigere i billedet. Dette inkluderer også Instagram-filtre og beskæring af billedet (dog er Facebook profil/coverbilleder undtaget da Facebook her går ind og redigerer i formatet).

Ønsker du at anvende billedet til et af ovennævnte, kontakt mig da for pris.

 

Hvad leverer jeg:

Som udgangspunkt leverer jeg print af professionel kvalitet på fotopapir og lærred, luksus albums samt digitale filer i jpeg format. Har du brug for noget andet, så kontakt mig for at få priser på dette.

Kreditering:

Ved alle billeder gælder, at jeg som fotograf skal krediteres ved offentliggørelse af billederne fx. på din hjemmeside eller Facebook – jeg sætter rigtig stor pris på, at dette sker. Enten ved brug af web-udgaven med logo eller ved at påføre tekst med kreditering til billedet.

 

Ophavsret:

Alle billeder på denne hjemmeside er beskyttet af loven om ophavsret, og må ikke benyttes uden aftale med fotografen.

 

Forudbetaling:

Ved alle fotograferinger forudbetales 30% af fotograferingens pris for at sikre, at jeg har booket datoen til dig, dette refunderes ikke ved afbud/udeblivelse. Jeg fremsender faktura til dig, og så snart denne er betalt, er du booket i min kalender. Betaling kan ske enten med bankoverførsel eller MobilePay. De resterende 70% betales for dagen for fotograferingen.

 

Afbud/aflysning/udeblivelse:

Du kan til en hver tid aflyse vores aftale, dog er forudbetalingen på de 30% af fotograferingens pris ikke refunderbart.

 

Fortrydelsesret:

  • Fotosession: Du kan til en hver tid fortryde vores aftale, dog er forudbetalingen på de 30% af fotograferingens pris ikke refunderbart.
  • Print/albums: Du har fortrydelsesret på print indtil betalingen er modtaget, da det er her ordren printes. Efter igangsættelse af print er der ingen fortrydelsesret, idet produkterne er unikke for dig, og ikke vil kunne sælges videre til andre kunder.
  • Digitale billeder: Køb af digitale billeder kan fortrydes indtil det øjeblik, hvor de bliver sendt herfra.
  • Rammer: Du har 14 dages fortrydelsesret på rammer, de skal tilbageleveres i emballage og i øvrigt i samme stand som de er modtaget for at kunne gøre brug af denne fortrydelsesret.

 

Priser:

Alle priser på hjemmesiden er dagspriser i danske kroner inkl. moms. Priserne reguleres typisk (men ikke udelukkende) 1 gang årligt (1/1).

Der tages forbehold for udsolgte varer (gælder primært for køb af rammer).

 

Privatlivspolitik:

Jeg indsamler de nødvendige oplysninger i forbindelse med din booking af en session hos PiaLind Foto (navn, adresse, e-mail og telefonnummer), disse informationer er bl.a. lovkrav til min faktura til dig. Disse anvendes alene i forbindelse med fakturering og levering af billeder. Du vil ikke modtage reklamer fra mig. Alle oplysninger gemmes lokalt, i mit digitale regnskabssystem samt i min backupløsning og kun hos leverandører inden for EU.

Jeg gemmer ligeledes dine billeder i minimum 5 år. Dette betyder at du til enhver tid, kan kontakte mig for at lave en ny bestilling. Har du givet tilladelse til, at jeg må fremvise nogle af dine billeder, fremvises disse bl.a. på Facebook, min hjemmeside og andre steder. Denne tilladelse kan du til enhver tid trække tilbage, hvorefter jeg vil slette alle mine offentliggørelser af dine billeder.

Ønsker du dine personlige data/billeder slettet, kontakter du mig blot, så fjernes alle data.

Senest opdateret 29/5-2018

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
542