fbpx

Jeg har studie på Kirke Værløsevej 16, Værløse og kører også gerne ud – primært i Nordsjælland/Storkøbenhavn, men også på hele Sjælland.

Afbud skal ske så hurtigt som muligt. Send mig en besked herinde eller på min Facebook side, eller kontakt mig på 4266 2040. Forudbetalingen fotograferingens pris refunderes ikke ved afbud.

Efter vores fotosession bliver du inviteret til en fremvisning i mit studie. Her byder jeg på lidt godt til ganen, og du får mulighed for, at se de billeder vi har skabt. Har du givet udtryk for, at du ønsker et album, så har jeg ligeledes lavet et udkast til layout på dette. Du afgiver din endelige bestilling på produkter her.

Billeder skal ikke ligge på computeren. De skal på væggen eller i albums. Derfor er vægprodukter og albums mine hovedprodukter. Alle billeder du bestiller produkter med, modtager du dog også i en web-udgave. Dvs. et digitalt billede i lav opløsning med mit logo på. Denne er perfekt til fx sociale medier, men er ikke egnet til at blive printet.

Undtagelser for dette er: Stævnebilleder og CV billeder. Her leveres billederne som udgangspunkt kun elektronisk.

Mange ønsker de uredigerede billeder, da det kan være svært at vælge. Dette er dog ikke noget jeg tilbyder. Det er nemlig ikke et færdigt produkt, og jeg ønsker ikke at aflevere noget halv-færdigt. Du kan altid bestille lige så mange billeder du ønsker, men det er altid de færdigredigerede billeder til mine normale priser.

Det svarer lidt til at jeg går på restaurant og spørger kokken om ikke han bare kan give mig rå-varerne, så laver jeg selv retten færdig 😉

Ja, du kan sagtens bestille flere billeder fra en tidligere fotosession. Jeg gemmer billeder i minimum 5 år efter fotograferingen.

Du kan betale med kontant (lige penge, har ikke byttepenge), med MobilePay eller med bankoverførsel. Jeg tager desværre ikke imod Dankort og andre kreditkort.

Du booker din terminsdato som midlertidig booking, og så kontakter du mig senest 2 dage efter du har født. Gør du ikke dette, kan jeg desværre ikke garantere dig en tid inden den lille bliver 10 dage.

Det korte svar er Ja. Jeg sælger også gavekort. Dog skal du lige overveje, om det nu også ER noget modtageren ønsker sig. Desuden anbefaler jeg, at gavekortet er stort nok til, at modtageren kan få både session og mindst 1 produkt – det er lidt træls at modtage en gave der kræver man også skal have penge op af lommen.

Gavekort er gyldige i 1 år fra udstedelsesdato og kan ikke byttes til kontanter eller returneres.

Nej, forventningsmødet er obligatorisk ved alle fotograferinger. og det er rigtig godt givet ud! Jeg får en god idé om, hvad I synes om og hvad I har gjort jer af tanker om jeres billeder. Dette gør, at jeg kan levere en skræddersyet session til jer med fokus på netop jeres ønsker.