fbpx

Jeg har studie på Kirke Værløsevej 16, Værløse og kører også gerne ud – primært i Nordsjælland/Storkøbenhavn, men også på hele Sjælland.

Afbud skal ske så hurtigt som muligt. Send mig en besked herinde eller på min Facebook side, eller kontakt mig på 4266 2040. Forudbetalingen på 30% af fotograferingens pris refunderes ikke ved afbud.

Efter vores fotosession modtager du inden for 14 dage et link fra mig, med adgang til at se de billeder jeg har valgt at redigere fra vores fotografering, dette er de bedste billeder og øvrige billeder bliver slettet. Galleriet er password-beskyttet, så det er kun dig og mig der kan se dem. I dette galleri kan du udvælge hvilke billeder, du ønsker at bestille og vælge størrelse på print.

Jeg leverer både færdige print og filer inkluderet i fotograferignens pris (1 print i 18x24cm og 3 filer i fuld opløsning). Ved at lade mig stå for print, kan jeg stå inde for kvaliteten af det print du får, vælger du at købe filer og få printet billederne ude i byen, kan jeg ikke garantere for kvaliteten.

Du får ved alle print der bestilles en gratis web-fil med et lille logo med – denne fil er særligt egnet til brug på internettet (fx på Facebook), men er ikke egnet til print. Og køber du print for minimum kr. 2.500,- modtager du denne fil af alle billederne i dit online galleri.

Ønsker du at købe filerne i fuld opløsning og selv få dem printet, kan dette godt lade sig gøre. Det koster DKK kr. 1.495,- per billede, 2.495 for 5, 3.295,- for 10 eller 3.995,- for alle billederne i dit galleri. Dog skal du være opmærksom på, at jeg ikke kan garantere for kvaliteten som jeg gør når der printes hos mig.

Undtagelser for dette er: Stævnebilleder, CV billeder og festfotograferinger, her leveres billederne som udgangspunkt kun elektronisk.

Mange ønsker de uredigerede billeder, da det kan være svært at vælge. Dette er dog ikke noget jeg tilbyder. Det er nemlig ikke et færdigt produkt, og jeg ønsker ikke at aflevere noget halv-færdigt. Du kan altid bestille lige så mange billeder du ønsker, men det er altid de færdigredigerede billeder til mine normale priser.

Det svarer lidt til at jeg går på restaurant og spørger kokken om ikke han bare kan give mig rå-varerne, så laver jeg selv retten færdig 😉

Ja, du kan sagtens bestille flere billeder fra en tidligere fotosession. Jeg gemmer billeder i minimum 5 år efter fotograferingen.

Jeg tager ikke mod dankort, alle betalinger skal ske enten kontant, med MobilePay eller med bankoverførsel.

Du booker din terminsdato som midlertidig booking, og så kontakter du mig senest 2 dage efter du har født. Gør du ikke dette, kan jeg desværre ikke garantere dig en tid inden den lille bliver 10 dage.

Det korte svar er Ja. Jeg sælger også gavekort. Du kan få tilpasset dit gavekort til en specifik session eller blot et beløb. Gavekort er gyldige i 2 år fra udstedelsesdato og kan ikke byttes til kontanter.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
522