fbpx

Skal baby-bulen foreviges kan dette ske enten i studie eller på location. Her på siden kan du læse lidt om, hvad du skal tænke på.

Generelt om gravid-fotografering (både i studie og på location)

Man siger at maven er mest fotogen i uge 30-36, men nogle har en stor flot rund mave allerede i uge 25. Der er altså altid undtagelser for hovedreglen. Ligeledes kan man sagtens lave billederne tættere på terminen, dog skal man her være opmærksom på, at maven jo “synker” som guldklumpen gør klar til sin entré i verden og en lavtsiddende mave kan på nogle se lidt sjov ud på billeder. Maven er som udgangspunkt lidt længere om at synke ved første graviditet.

  • Skal du foreviges i nogle af mine mange kjoler, er undertøj i nude/hudfarve at foretrække, men sort og hvidt kan også bruges (tag trusser med i begge farver hvis vi skal bruge flere kjoler).
  • Stropløs BH er klart at foretrække. Har du ikke en sådan KAN man proppe stropperne ned, men dette fylder lidt og kan nogle gange ses
  • Sørg for at strømper ikke sidder for stramt og laver mærker om anklerne der er længe om at forsvinde
  • Har du langt hår, så tag med så vi både kan lave med opsat og løst hår
  • Medbring gerne nogle pæne sko (stiletter, sandaler, ballarinaer fx) – så kan vi lave både billeder i bare tæer og med sko.
  • Ønsker du billeder i kjoler der flyver, skal du sørge for at have en “kjole-kaster” med 😉 Så medbring en veninde, din mand, kæreste eller anden.

Studiefotografering

Mange ønsker at lave billeder i lingeri eller måske helt uden noget på. Her er det vigtigt at du INDEN fotograferingen sørger for at have løstsiddende tøj på, altså ingen strømper der strammer om anklerne, tætsiddende BH’er eller stramme trusser. Disse efterlader nemlig mærker i huden (især hvis du også har vand i kroppen, som mange gravide jo døjer med), og disse mærker er meget længe om at forsvinde. Undertøj i nude/hudfarve er at foretrække hvis du skal lave billeder med mine kjoler, men sort og hvidt kan også bruges (tag trusser med i begge farver hvis vi skal bruge flere kjoler). Tag et blandet udvalg af dit lingeri/natkjole eller almindelige tøj med, så finder vi i fællesskab frem til hvad der vil se bedst ud på billederne. Billederne kan også sagtens være med nogle af mine kjoler til netop gravide, kontakt mig for mere info om dine muligheder.

Locationfotografering

Billeder på location kan enten laves i dit eget tøj eller i en af mine mange kjoler til netop gravid fotografering. Jeg har et konstant voksende udvalg af farver. Det bedste tidspunkt på døgnet at lave disse location billeder er desværre lige omkring solopgang, lyset her er HELT fantastisk, og det er dette jeg altid anbefaler. Dog kan solnedgangen også snildt bruges, her er lyset bare lidt mere “POW” og intenst, hvor det ved solopgangen er blødere og mere romantisk. Hvad er vigtigt at tænke over til location fotografering?

  • Hvis det er koldt så sørg for at have noget tøj på der er let at komme i/ud af og en stor varm jakke du let kan komme i for at få varmen. Sørg også for at fodtøj er noget du bare lige kan stikke fødderne i.
  • Tag eventuelt noget varmt med at drikke
  • Hav gerne et håndklæde med hvis vi laver billeder ved vandet, så har du mulighed for at blive tør om fødderne hvis vi laver billeder i vandkanten eller lign.
  • Hav fodtøj på der er til at gå i, det kan ske vi skal gå et stykke fra bilen til location

Kjoler til lån:

Såfremt du ønsker billeder i nogle af mine mange kjoler, beder jeg dig inden vires session om at vælge op til 4 kjoler som jeg så medbringer på dagen. Du kan se mit udvalg af kjoler herunder. Kjolerne er lavet så de passer de fleste størrelser, op til ca. str. 48 foroven (dem der ikke står nogen størrelse på). Andre kjoler går op til str. 40, 42 eller 44. Hvis der er en sådan begrænsning på størrelsen, vil det stå i oversigten.

Blomsterkranse til lån:

Du har også mulighed for at låne en eller flere blomsterkranse, du finder en oversigt over dem jeg har til rådighed herunder.