fbpx

Tiden flyver forbi – og livets store stunder kommer og går. Heldigvis kan vi forevige dem, så du altid kan se tilbage på de magiske minder.

Mit navn er Pia og jeg fotograferer alt det du elsker. Fra din første graviditet til lille nyfødt baby, dine børn i voksealderen, den stolte konfirmand, de firbenede venner og det første kys som nygifte. Med en baggrund som neonatal sygeplejerske (for tidligt fødte og syge nyfødte), så er tryghed, ro og sikkerhed i fokus.

Jeg hjælper også med alle slags portrætter, både af familien og til CV’et.

Kom til et uforpligtende forventningsmøde i mit hyggelige studie i Værløse og fortæl mig om dine ønsker og ideer.

Hvem er tossen bag kameraet så? Jo, nu skal du høre. Jeg brænder for at forevige alt omkring mig som jeg finder smukt, sødt, unikt, spændende – you name it!

Jeg arbejder desuden som freelance Neonatal Sygeplejerske på hospitaler i Norge, her passer jeg for tidligt fødte og syge nyfødte. Jeg elsker dette job, og det fungerer rigtig godt ved siden af mit fotografiske virke, da jeg helt selv bestemmer, hvornår jeg tager vagter. Dette giver mig god tid til at fotografere.

Jeg har studie i Værløse, hvor der er mulighed for at lave stort set alle former for opgaver. Derudover kører jeg på locations over Sjælland (dog primært Nordsjælland og Storkøbenhavn). Ved større grupper af bookings kører jeg over hele landet – mod betaling af kørselstillæg naturligvis 😉

Lidt ubrugelig viden om mig:

  • Jeg elsker at sove! Er overbevist om, at jeg har været kat i et tidligere liv 😉
  • Min livret er sushi
  • Jeg drikker ALT for meget Pepsi Max….
  • Jeg har ingen søskende
  • Jeg har boet i Holland (nærmere bestemt Rotterdam)
  • Inden jeg blev sygeplejerske og fotograf var jeg kontormus – har bl.a. arbejdet med HR i A.P. Møller og Forsvaret