fbpx

Velkommen til PiaLind Foto. Fotografering er min lidenskab – jeg drives af lysten til at forevige alt hvad vi omgiver os med, hvadenten det er dyr, mennesker eller naturen omkring os! På denne side, kan du se, hvad det er jeg går og laver med kameraet i hånden.

Jeg er specialiseret inden for fashion, gravid-, nyfødt/baby – og dyre fotografering, men det begrænser mig ikke – min portfolie spænder bredt over mange genrer. Dette er mit univers af billeder, jeg håber du kigger dig lidt omkring.

PiaLind Foto

Jeg er en kvinde på 41, der brænder for at forevige alt omkring mig som jeg finder smukt, sødt, unikt, spændende – you name it!

Jeg er derudover sygeplejerske og arbejder deltid på Hvidovre Hospitals neonatalafdeling, hvor jeg passer for tidligt fødte og syge nyfødte. Jeg elsker dette job, og det fungerer rigtig godt ved siden af mit fotografiske virke, da jeg selv har indflydelse på min vagtplan og ofte arbejder på skæve tidspunkter, hvilket giver mig god tid til at fotografere.

Jeg har studie i Værløse, hvor der er mulighed for at lave stort set alle former for opgaver. Derudover kører jeg på locations over Sjælland (dog primært Nordsjælland og Storkøbenhavn). Ved større grupper af bookings kører jeg over hele landet – mod betaling af kørselstillæg naturligvis 😉

Lidt ubrugelig viden om mig:

  • Jeg elsker at sove! Er overbevist om, at jeg har været kat i et tidligere liv 😉
  • Min livret er sushi
  • Jeg drikker ALT for meget Pepsi Max….
  • Jeg har ingen søskende
  • Jeg har boet i Holland (nærmere bestemt Rotterdam)
  • Inden jeg blev sygeplejerske og fotograf var jeg kontormus – har bl.a. arbejdet med HR i A.P. Møller og Forsvaret