fbpx

Hvem er PiaLind

Hvem er tossen bag kameraet så? Jo, nu skal du høre. Mit navn er Pia og jeg fotograferer alt det du elsker. Fra din første graviditet til lille nyfødt baby, dine børn i voksealderen, den stolte konfirmand, de firbenede venner og det første kys som nygifte. Med en baggrund som neonatal sygeplejerske (for tidligt fødte og syge nyfødte), så er tryghed, ro og sikkerhed i fokus.

  

Jeg brænder for at forevige alt omkring mig som jeg finder smukt, sødt, unikt, spændende – you name it!

  

Jeg arbejder desuden som freelance Neonatal Sygeplejerske på hospitaler i Norge, her passer jeg for tidligt fødte og syge nyfødte. Jeg elsker dette job, og det fungerer rigtig godt ved siden af mit fotografiske virke, da jeg helt selv bestemmer, hvornår jeg tager vagter. Dette giver mig god tid til at fotografere.

  

Jeg har studie i Værløse, hvor der er mulighed for at lave stort set alle former for opgaver. Derudover kører jeg på locations over Sjælland (dog primært Nordsjælland og Storkøbenhavn). Ved større grupper af bookings kører jeg over hele landet.

Fun Facts om Fotografen

  • Jeg elsker at sove! Er overbevist om, at jeg har været kat i et tidligere liv 
  • Jeg drikker ALT for meget Pepsi Max….
  • Jeg er long-time gamer girl – har spillet WoW siden Vanilla og raider på semi-hardcore niveau i TBC classic
  • Jeg har ingen søskende
  • Jeg har boet i Holland (nærmere bestemt Rotterdam)
  • Inden jeg blev sygeplejerske og fotograf var jeg kontormus – har bl.a. arbejdet med HR i A.P. Møller og Forsvaret

hvad tilbyder jeg?

Bevæbnet med kamera, kreativitet, skøre påfund og masser af tålmodighed er jeg klar på en hvilken som helst opgave. Jeg er dog specialiseret inden for gravid, nyfødt og småbørns fotografering, men kun fantasien sætter grænser!