fbpx

Pris på fotografering

Her på siden, finder du mine priser på det jeg kalder klassiske sessions – fx gravid, nyfødt, kæledyr, portrætter etc. 

Alle mine fotograferinger er opdelt i  én pris på selve fotograferingen og én pris på de færdige billeder. Der er altså IKKE billeder inkluderet i prisen – disse bestilles efterfølgende efter prislisten på færdige billeder (længere nede på siden). 

Er der noget du er i tvivl om, så lad os tage en uforpligtende snak i mit studie. 

Del betalingen op
uden renter og gebyrer

Det skal være muligt for alle, at gå hjem med drømmebillederne, OGSÅ i de store størrelser. Derfor tilbyder jeg at, disse kan betales over 12 måneder. Helt rente- og gebyrfrit.

I betaler min. 20% ved bestillingen og resten over max 12 måneder (minimumsbetaling er kr. 500,- per måned).

Fotografering

kr. 1.500,-
  • Billeder er ikke inkluderet
  • Studie eller location (30km fra Værløse inkluderet)
  • INGEN tillæg for weekender/helligdage
  • Planlægningssmøde inden session og personlig fremvisning af de færdige billeder efter session
  • Lån af kjoler etc. hvis relevant

Produkt katalog

Væg Produkter

Billederne kan laves i alle størrelser, også custom størrelser (skæve mål). De færdige billeder printes enten på eksklusivt fotopapir og monteres i ramme med refleksfrit glas, direkte på aluminium eller på klassisk lærred. Dette er perfekt for dig, der ønsker dine minder skal ses og nydes. Ved bestilling af mere end 2, laver jeg et tilbud til dig. 

Eksklusiv Billed Box

Dette er min absolutte BESTSELLER! Æskerne er håndlavet og indeholder 5, 10, 15 eller 20 portrætter printet direkte på en slags opskummet pap. Overfladen er lige til at tørre af med en fugtig klud. Portrætterne kan enten stilles på en gallerihylde eller sætte i en ramme UDEN glas. Der er mange materialer og farver at vælge mellem til boxen, og de fleste er det muligt at få indgravering på (inkl. i prisen).

Eksklusive Albums

Albums er bestselleren ved bryllup og konfirmation, men det er bestemt også en perfekt løsning til andre fotograferinger. Hvem elsker ikke, at sidde og bladre i et album sprængfyldt med minder?

De eksklusive albums designes præcis som du ønsker det. De leveres i en matchende box og kan laves i mange forskellige materialer og farver. Mulighed for indgravering og billede på forsiden (inkl. i prisen). 

Digitale pakker

Jeg er kæmpe fortaler for, at billeder skal ses fysisk og ikke kun digitalt, men som noget helt nyt tilbyder jeg nu at du kan købe dine billeder elektronisk. Her skal du dog være opmærksom på, at jeg ikke yder garanti på farver ved print der ikke er købt gennem PiaLind Foto. Og nej – det er ikke den billigste løsning.

Del betalingen op
uden renter og gebyrer

Det skal være muligt for alle, at gå hjem med drømmebillederne, OGSÅ i de store størrelser. Derfor tilbyder jeg at, disse kan betales over 12 måneder. Helt rente- og gebyrfrit.

I betaler min. 20% ved bestillingen og resten over max 12 måneder (minimumsbetaling er kr. 500,- per måned).

Alle priser her på siden er opdateret 1/1-2022

Digital CV session

kr. 1.500,-
  • CV/dating/LinkedIn Portrætter i studie
  • Salgsbilleder af heste
  • 5 let redigerede digitale billeder i opløsning til online brug (1600px/72dpi)
  • Ekstra billeder kr. 400,- pr. stk
  • Kan IKKE anvendes til andre sessions

CV/LinkedIn billeder eller måske salgsbilleder af din hest?

Så er det denne session du skal vælge. Billederne leveres LET redigeret og i en digital udgave der kun er egnet til online brug og ikke til print.

Denne pakke sælges KUN til dette formål og kan ikke anvendes til andre fotograferinger. 

Alle priser her på siden er opdateret 1/1-2023